EN     

„Индекс-България" ООД е партньор на водещи световно известни фирми


"Индекс-България" ООД е официален представител, Titanium Partner и сервиз на:

DELL Technologies  е американска компания за компютърен хардуер базирана в Раунд Рок - Тексас, която разработва, произвежда, продава и поддържа персонални компютри, сървъри, устройства за съхраняване на данни, мрежови устройства, PDA-устройства, софтуер, периферни устройства и други продукти.

 "Индекс-България" ООД е партньор на:

Oracle Corporation е една от  големите компании, които разработват системи за управление на бази данни (DBMS), инструменти за изграждане на бази данни, middle-tier софтуер, софтуер за планиране ресурсите на предприятията (ERP), софтуер за управрление на взаимоотношенията с клиентите (CRM) и софтуер за управление на веригата за доставки (SCM). Oracle е създадена през 1977 г. и има дъщерни фирми в повече от 145 страни по света.


"Индекс-България" ООД е Partner Connect-Partner на:

VMWare е американска компания базирана в Калифорния, която е създадена през 1998г. VMWare е лидер в софтуерните решения за виртуализация, консолидация на данните и оптимизация на инфраструктурата. Тя е прозиводител на познатите в цял свят ESX Server, ESXi, Workstation, Recovery Manager и други продукти, използвани за виртуализацията на центрове с данни и десктоп машини. Компанията присъства в 40 държави, има над 6 000 служителя и над 120 000 клиенти в цял свят.


"Индекс-България" ООД е партньор на:

Microsoft Corporation е американска мултинационална корпорация за компютърни технологии, която има 76 000 служители в 102 страни. Тя разработва, произвежда, лицензира и подддържа широк спектър от програмни продукти за компютърни устройства. Нейните най-продавани продукти са операционната система Microsoft Windows и Microsoft Office.


"Индекс-България" ООД е Bronze Partner на:

Trend Micro Inc. е японска мултинационална компания за кибернетична сигурност и защита, основана в Лос Анджелис, Калифорния, със седалище в Токио, Япония, център за научноизследователска и развойна дейност в Тайпе, Тайван и регионален щаб в Азия, Европа и Америка. Компанията разработва софтуер за сигурност за сървъри, среди на изчислителни облаци, потребители и малки, средни и бизнес предприятия. Неговите продукти за сигурност в облака и виртуализацията осигуряват сигурност на облака за клиентите на VMware, Amazon AWS, Microsoft Azure и vCloud Air.


"Индекс-България" ООД е Authorized Distributor на:

Gravic Inc. - Remark Product Group e глобален доставчик на иновативни софтуерни решения за събиране и анализ на данни. От 1991 г. компанията непрекъснато надгражда и усъвършенства своите решения в отговор на постоянно нарастващия списък с клиенти и техните изисквания. С над 75 000 клиента по целия свят, продуктите на компанията са достигнали богато разнообразие и отговарят на пазарните изисквания.
Научете повече


"Индекс-България" ООД е Resseler на:

Lexmark създава иновативни технологии за работа с изображения, поддържащи облачни услуги и IoT (Интернет на нещата), които помагат на потребителите в над 170 държави по света да осъществят визията си за простота, сигурност, икономии и устойчивост при печат. Основана през 1991 г., Lexmark е призната от много от водещите фирми анализатори на пазара в сектора на технологиите за световен лидер в хардуера, услугите, решенията и сигурността при печат.


 

"Индекс-България" ООД е оторизиран дилър на:

Xerox е лидер в производството на цифрова печатаща техника, от устройства за персонални потребители до високотехнологични машини за графичната индустрия. XEROX предлага готови решения за повишаване на бизнес-ефективността и доходността на клиентите си в целия свят – от малки фирми до международни корпорации.


"Индекс-България" ООД е Quality Imaging Reseller на:

Fujitsu е утвърден лидер на пазара на Document Imaging, с най-съвременните сканиращи решения във всички категории. Fujitsu скенери доставят скорост, качество на изображението, заедно с лесна интеграция и съвместимост с document imaging приложения.


"Индекс-България" ООД е ProPartner Silver на :
Veeam  е признат лидер в разработване на специализирани решения за съхранение. Veeam разработва фундаментално нов тип решение, което осигурява непрекъсваемост на бизнеса, гъвкавост при дигиталната трансформация, миграцията и управлението на облачни решения, производителност и съвместимост с регулаторните изисквания.

Top of page Print version Contact