EN     

• „По програма „DELL Technologies Partner Program“ – „Индекс-България“ ООД получи наградата „2021 – Exellence in customer Experience”

В края на месец Май 2021 г., на своята годишна онлайн церемония „Partner Awards Bulgaria 2021“ , Dell Technologies отличи своите партньори в България за постигнатите резултати през 2020 година. Индекс България ООД беше отличена с награда за „Excellence in Customer Experience Award“ , с което се утвърди изключителната ангажираност на компанията ни в подпомагането на проектите и работата с клиентите от край до край.

Благодарим на целия екип на Dell Technologies за нашето съвместно успешно партньорство. Познавайки и внедрявайки хардуерните и софтуерни технологии и решения на Dell, успешно реализирахме проектите които ни помогнаха да спечелим тази награда. За Индекс България ООД тази награда е признание за нашите постижения и квалификация и отразява нашата отдаденост към успеха на клиентите ни.
 

Новини

• „По програма „DELL Technologies Partner Program“ – „Индекс-България“ ООД получи наградата „2021 – Exellence in customer Experience”

• След като през 2020 г. получи награда на БАИТ за принос за развитието на информационните и комуникационни технологии в категория „Публична администрация“, Порталът за достъп до ресурси за разработка на софтуерни системи за електронно управление получи втора голяма награда - грамота от ИПА (Институт по публична администрация) за 2021 г. в категория „Технологични решения за открито управление и административно обслужване“.

• През 2020 - 2021 г. "Индекс- България" ООД разработи изцяло нова АИС „е-Документооборот 2020“ с нови технологични средства, които повишават сигурността, бързодействието и предлагат нов съвременен дизайн на приложението

• През м. октомври 2021 г. сключи договор с НСИ за „Развитие на информационна система за статистически класификации“

• През м. ноември 2021г. сключи договор с Администрацията на омбудсмана за „Разработване и внедряване на Електронна система за управление на работата на администрацията на омбудсмана“

• Новата уеб базирана информационна система „Класифицирана информация“ вече е внедрена в над 50 различни потребители.

Top of page Print version Contact